maanantai 24. lokakuuta 2016

Hän päätti aloittaa jälleen

Viime viikolla se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta- ajatus blogini päivittämisestä uuteen uskoon. Mielessäni hiljalleen muhinut ajatus päätti vihdoin ottaa ohjat käsiinsä ja laittoi minut hommiin.

Tämä taitaa olla jo kolmas kerta, kun "aloitan alusta". Mutta ei se mitään, minusta on mukavaa olla taas täällä. Tärkeintä onkin oppia löytämään itselleni mukavin tapa palata ihanan blogiharrastukseni ääreen. Aion kirjoittaa silloin, kun siltä tuntuu ja valokuvata täysin fiiliksen mukaan. Eikä takuulla mitään paineita!


Alkuun pääseminen tuntuu hieman tönköltä- onhan viimeisestä blogipostauksestani vierähtänyt jo vuosi. Uskon kuitenkin löytäväni jonkinlaisen flown tähän hommaan, ainakin haluaisin kovasti! Blogissani aion jakaa hyvää mieltä, fiiliksiäni elämästä, kuvia arjen pienistä iloista, sekä (ehkä joskus tulevaisuudessa) vinkkejä joistakin hyväksi kokemistani kasvisruokaresepteistä, kahviloista ja ihan kaikesta ympärilläni tapahtuvasta. Jännittää! :-)

Blogimatkani varrella toivon saavani tutustua uusiin ihmisiin, hurahtavani uudestaan kahviloissa vierailuun, sekä lisääväni elämääni enemmän kulttuuria. 

Tervetuloa mukaan!
-Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos huomaavaisuudestasi :-)